en bild

Ortopedi

Vi diagnostiserar och behandlar ortopediska åkommor i rörelseapparaten t ex axel, armbåge, knä. Om det krävs operation kan vi erbjuda detta inom ramen för vår verksamhet.

Ortopedi

Nära samarbete med dig som patient i centrum

Inom ortopedin har vi ett team av specialister som arbetar nära varandra och i samråd med dig som patient. Beroende på vilken vård och vilka specialister du behöver under vårdtiden sätts teamet samman av ortopedspecialister och sjukgymnast, alla med lång erfarenhet och hög kompetens. På detta sätt får du som patient rätt specialistvård för varje tänkbart problem. För bästa möjliga uppföljning och rehabilitering fortsätter samarbetet med vår sjukgymnast.

Vid vår operationsavdelning vid Hötorget genomför vi öppenvårdskirurgi, dagoperationer samt artroskopisk (titthåls-) kirurgi.

Operationscentrum erbjuder en integrerad vårdkedja vilket innebär att det alltid är samma ortoped som gör bedömningen och som även eventuellt opererar dig.

Läs mer om oss som jobbar här

Boka tid

På denna mottagning har vi remisskrav vilket innebär att du som patient i första hand vänder dig till din vårdcentral och vid behov kan husläkaren remittera dig till oss. Genom 1177-Vårdguiden kan du på ett säkert sätt omboka och avboka tider samt förnya recept och beställa journalkopior.

Till 1177-Vårdguiden