en bild

HLR

Operationscentrum erbjuder utbildningar i basal och avancerad hjärt- och lungräddning.

 Vi skräddarsyr utbildningar och iscensätter scenarios utifrån din verksamhets behov. Utbildningarna håller vi på plats i din dagliga arbetsmiljö vilket möjliggör för dig och dina medarbetare att träna kommunikation, samarbete och praktiska färdigheter på den egna arbetsplatsen. I samband med utbildningen kan vi också erbjuda en översyn av rutiner och logistik på din mottagning/arbetsplats gällande patientsäkerheten i kritiska situationer.

Enligt det Svenska Rådet för Hjärt- Lungräddning är rekommendationen att ”all vårdpersonal är utbildade i HLR” och att ”alla anställda inom sjukvården repeterar HLR varje år”. Våra utbildningar följer självklart Svenska HLR-rådets allra senaste riktlinjer.

Våra HLR-instruktörer är alla erfarna anestesisjuksköterskor som ser fram emot att få leverera en HLR-utbildning av hög kvalitet till just din mottagning/arbetsplats.

Vi erbjuder följande utbildningar; HLR Vuxen, HLR Barn, S-HLR Vuxen, S-HLR Barn, D-HLR Vuxen, D-HLR Barn och A-HLR Vuxen. Samtliga kan genomföras både som grund- och repetitionsutbildning.

Vi hjälper dig att välja rätt utbildning.

Vänligen kontakta oss för en offert.